Спорт

“С Хебър в сърцето“ започна от училище в Пазарджик – футболисти гостуваха на Първо основно

  28.10.2022 15:57             
“С Хебър в сърцето“ започна от училище в Пазарджик – футболисти гостуваха на Първо основно

ПАЗАРДЖИК. Днес футболистите на Хебър се включват в различни инициативи, които ще продължат през следващия един месец. В днешния петък четирима състезатели от мъжкия представителен тим - Октай Хамдиев, Мартин Михайлов, Арсенио Валпорт и Робърт Мазан, изненадаха приятно в час по физическо възпитание ученици от 6-и и 7-и клас на ОУ "Климент Охридски". Преди да се включат в демонстративно мачле на малки вратички, част от кампанията "С Хебър в сърцето", играчите на Владимир Манчев отговориха на въпроси на момчетата и момичетата, свързани с тях и футболния тим, а после се снимаха за спомен с фенове и фенки. Освен, че позираха за куп селфита Октай, Мартин, Арсенио и Робърт раздадоха на учениците тетрадки с бранда на ФК Хебър и подписаха футболна топка за спомен от тяхната визита в училището. Инициативата е част от кампанията за популяризирането на ФК Хебър сред подрастващите в Пазарджик и региона и насърчаването на младежите да играят и тренират футбол, като превенция срещу актуалните проблеми на новото поколение - тютюнопушене, алкохол, дрога и затлъстяване.   

ВИДЕО може да видите ТУК.

Във връзка с Деня на будителите идния вторнок представители на ФК Хебър ще се включат в традиционното факелно шествие от читалище Виделина до паметника на светите братя Кирил и Методий. 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички