Понеделник, 30 Яну 2023
 
Крими

Верижна катастрофа с 5 автомобила между Ветрен дол и Братаница

  31.10.2022 20:45             
Верижна катастрофа с 5 автомобила между Ветрен дол и Братаница

Малко преди 18 часа e подаден сигнал за пътен инцидент в участъка между Ветрен дол и Братаница. По първоначални данни, 29-годишен шофьор от Драгиново с лек автомобил БМВ се блъснал в задната част на товарна композиция с влекач "Скания", управлявана от 41-годишен мъж от Сърница.

Оттам БМВ-то е отскочило и се озова в лентата за насрещно движение, където е последвал удар в микробус "Фолксваген". В микробуса се блъскат още два леки автомобила - "Рено" и "Тойота".

До момента екипи на Спешна помощ са транспортирали в МБАЛ-Пазарджик двама от пътуващите в микробуса, за които има съмнения за травми и наранявания. Предстоят медицински прегледи. За радост, няма данни за пострадал с опасност за живота.

Има създадена временна организация на движението, която се осъществява от екипи на районните управления в Пазарджик и Септември. Ще се извърши оглед на местопроизшествието от дежурна група на Районно управление - Септември.

Апелът на униформените към водачите, които се движат във въпросния участък, е да шофират с много по-ниска от допустимата скорост, да бъдат изключително внимателни, да спазват необходимата дистанция, както и да знаят, че са в ход процесуални действия и би могло да има затруднения за движението по пътя.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички