Спорт

5 от 5 за ТК “Панагюрище“ на старта в “А“ РГ-жени

  02.11.2022 07:03             
5 от 5 за ТК “Панагюрище“ на старта в “А“ РГ-жени

ПЛОВДИВ. С 5 убедителни победи в 5 мача стартира сезона по тенис на маса в „А“ Републиканска група-жени отборът на Тенис клуб „Панагюрище“. Първият кръг на първенството се проведе в неделя в залата на ТК „Масов тенис“ и премина при сравнително добра организация. Този сезон групата се състои от 9 отбора.

Отборът на ТК „Панагюрище“, който миналата година спечели сребърните медали, бе в състав: Каролина Лилова (капитан), Нелина Петришка, Десислава Ботева и Йоана Ботева победи с 3:0 ЦСКА-София, с 3:2 „Дигеста“-София, пловдивския „Марица“ и “Торнадо“-Стара Загора с по 3:0, и „Металик“-Перник с 3:1. „Отлична игра демонстрира Деси Ботева, Нелина не изневери на стила си, а съотборничките им също се представиха на ниво. Те са рутинирани, но всички гледат деца, ходят на работа… Но се справят отлично като състезатели и тимът е много добре сработен. За което – чест и почитания“!, коментира пред „Знаме“ старши треньорът Борис Влахов.  „Спортно-техническото ръководство е доволно от представянето на отбора ни. Независимо от всички проблеми, които клубът има, на този етап се справяме много добре“ – добави Влахов. През следващата седмица в Пловдив предстоят още три мача.

Спортната година за ТК „Панагюрище“ започна успешно и във „В“ Републиканска група мъже I и „В“ Републиканска група мъже II. „Знаме“ писа и за изминалото Държавно първенство на Южна България за юноши и девойки до 15 години и Балканския клубен турнир в Панагюрище, който се проведе с подкрепата на „Асарел-Медет“ и бе изключително успеше и като организация, и като участие.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички