Крими

Полицейският бюлетин на 21 ноември 2022 г.

  21.11.2022 12:07             
Полицейският бюлетин на 21 ноември 2022 г.

Непълнолетен, притежаващ наркотици, е задържан от служители на РУ-Септември. Вчера на един от входовете на гр. Септември полицаи от местното районно управление спрели за проверка микробус „Мерцедес“. По време на инспекцията униформените установили, че возещ се до шофьора 17-годишен младеж от село Ковачево е изхвърлил две полиетиленови пликчета-тип спейсбек. На място били направени полеви наркотестове, при които се установило, че съдържанието на пакетчетата е синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а тийнейджърът задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Септември. По случая се води досъдебно производство.

Трима от панагюрското село Попинци нанесли побой на двама свои съселяни са задържани в ареста на РУ-Панагюрище. Случката се разиграла в събота следобед, когато възникнала разпра между група жители на село Попинци. Спречкването бързо прераснало в сбиване, при което е пострадал 55-годишен мъж. Той бил транспортиран в панагюрската болница с фрактура на ръката. В селото незабавно пристигнали екипи на полицейското управление в средногорския град. Като извършители на побоя са задържани трима мъже на възраст между 24 и 53 години. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Служители на РУ-Пазарджик установиха и задържаха извършител на вандалска проява. През нощта на събота срещу неделя в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от ползватели на питейно заведение в село Церово. Апаш счупил стъклопакет на единия от прозорците на обекта. При пристигане на място органите на реда предприели разследване „по горещи следи“ и установили, че автор на проявата е 28-годишен жител на котленското село Градец. По случая е бързо производство, а извършителя е задържан.

Криминалисти от РУ-Пазарджик разследват пожар в къща, намираща се в пазарджишкото село Цар Асен. Тази нощ около 00.30ч. в РСПБЗН-Пазарджик се получил сигнал за пожар в къща, намираща се в село Цар Асен. Към мястото незабавно били насочени екип от огнеборци с два противопожарни автомобила. Собственик на постройката е 77-годишен жител на същото село, който, за радост, е успял да излезе и не е пострадал. Пожарникарите ротушили пожара, но огънят нанесъл сериозни щети на жилището. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик. Изясняват се причините довели до възникването на пожара, образувано е досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички