Други

Почетоха Стефан Чуклев с традиционната изложба

  25.11.2022 08:08             
Почетоха Стефан Чуклев с традиционната изложба

Събраните средства ще бъдат дарени на местни млади таланти

ПАНАГЮРИЩЕ. Годишна благотворителна изложба в залата на Историческия музей отново напомни за младия фотограф и пътешественик Стефан Чуклев, съобщи президентът на Ротари клуб Стоян Станчев.

В експозицията, организирана от клуба, са представени 34 живописни картини и 7 фотографии. Автори на художествените произведения са ученици, студенти и художници. Включени са и творби от летния пленер, проведен в бунтовния град.

Събраните от продадените картини средства ще бъдат дарени на изявени в областта на изкуството млади таланти от общината. Изложбата може да се види до края на декември.

Припомняме, че талантливият панагюрец Стефан Чуклев нелепо си отиде от този свят едва на 21 години. Младият мъж бе част от Ротарианското движение, заемал е длъжността президент на Ротаракт. Любовта към пътуването го отвежда до забележителни кътчета по света, които запечтва с обектива си.

Пенка МИХАЙЛОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички