Крими

Полицейският бюлетин на 28 ноември 2022 г.

  28.11.2022 13:18             
Полицейският бюлетин на 28 ноември 2022 г.

Петима са задържани за притежание на наркотици за времето от петък до днес. Това е станало по време на полицейски акции срещу разпространението и съхранението на дрога в областта. На улица в Ракитово бил засечен 18-годишен младеж от родопското градче. Полицаите от местния участък му извършили проверка, при която в автомобила му била намерена хартиена опаковка със суха марихуана. С канабис бил спипан и 28-годишен пловдивчанин при проверка от автопатрул при РУ-Пазарджик. Служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик предприели проверка на 20-годишен пазарджиклия. У него криминалистите открили два полиетиленови плика с около 2 грама кокаин. Екип на РУ-Септември извършил засякъл 19-годишно момиче от Ветрен. У тийнейджърката униформените открили хартиено пликче с амфетамин. По време на полицейската акция екип на участък „Изток“ в Пазарджик спрял таксиметров автомобил. Обект на полицейската проверка бил 41-годишен клиент на таксито , жител на областния град. Униформените установили, че мъжът съхранявал в себе си пет полиетиленови топчета със синтетичен канабиноид. По всички случаи се водят досъдебни производства.

Шофьор на лек автомобил предложил подкуп на полицаи от РУ-Пазарджик е задържан в ареста. На улица в Пазарджик автопатрул при местното полицейско управление спрял за рутинна проверка „Опел“ с водач 50-годишен пазарджиклия. Униформените установили нарушение на Закона за движение по пътищата и предприели съставянето на акт. Виждайки това мъжът подхвърлил в служебната „Шкода“ банкнота с номинал от 50 лева с намерение да „оправи проблема“. Последвало незабавното му задържане и привеждане в ареста на РУ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед, а парите са иззети. По случая се води бързо производство.

Четирима шофьори са задържани заради управление на автомобили под въздействието на алкохол или наркотици. По време на засилените проверки по пътищата в областта били засечени 39-годишен водач от Ветрен, мъж на 28-години от Пловдив и 19-годишен от Велинград. Те били зад волана на возилата си под въздействието на различни по вид наркотични вещества. 20-годишен жител на велинградското село Света Петка е засечен да шофира с 1.32 промила концентрация на алкохол. Спрямо всички шофьори са образувани бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички