Четвъртък, 02 Мар 2023
 
Други

Мокри и заснежени пътища, шофирайте внимателно

  01.12.2022 12:38             
Мокри и заснежени пътища, шофирайте внимателно
Така изглежда пътят Батак - Доспат

На територията на цялата област пътните настилки са мокри, в резултат на валежите от дъжд, а по високите части - от сняг, като при ниски температури са възможни заледявания. Особено внимателни да бъдат водачите на леки, лекотоварни и товарни автомобили по планинските пътища: Батак-Доспат, Белово- Юндола, Велинград-Юндола, Панагюрище-Панагюрски колонии.

Преди да предприемете пътуване, се уверете, че автомобилите ви са готови за зимата – имате достатъчно гориво, изправни стъклопочистващи устройства, светлини, зимни гуми. Движете се с ниска скорост, на достатъчно голяма дистанция, която да ви позволява да спрете при необходимост, не предприемайте рискови изпреварвания.

Сектор „Пътна полиция” при ОДМВР и районните управления в областта поддържат непрекъснат контакт със ОПУ-Пазарджик и фирмите ангажирани с пътното поддържане в региона.  

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички