Други

Илиян Кузманов бие Стивън Кинг в радиокласация на Острова

  09.12.2022 13:14             
Илиян Кузманов бие Стивън Кинг в радиокласация на Острова

Българския писател Илиян Кузманов, който живее в Лондон, Великобритания със неговата нова книга „Дяволът аз го познавам!“ измести в декемврийската класация на едно от най-слушаните радия на острова Talk Radio титана на световната литература Стивън Кинг от първото място. Нашенеца постави още на колене Джон Гришам и бившия президент на САЩ Майк Пенс с неговата автобиография „Господи, помогни ми!“. Това си е сериозно постижение в световната литература и дава гордост и кураж на младите български автори да покоряват класациите и да не се боят от големите имена. А самата книгата е повече от актуална, разбунвайки духовете на Запад. А със магическо реалистичното си повествование западните медии доближиха нашенеца до блестящи умове като Саламан Рушди и неговите „Сатанински строфи”.

"Дяволът, аз го познавам!" на Илиян Кузманов е смел роман, създаващ правдиво и ясно усещане за нещо преживяно. В тази книга Кузманов рисува ярки картини, в който има ясна метафора за комунистическото общество, което и до днес се шири из Източна Европа. Пише за книгата The Washington Mail. Новият роман на майстора на неолибералната мотивационна философия Илиян Кузманов "Дяволът аз го познавам!"  е посветен на свободата на личността и разбирането за закона в различни тоталитарни реалности. Илиян преоткрива вечните ценности с хаплив сарказъм. Е мнението на Michigan Post. Няма нищо по-хубаво от това да прочетете блестящо произведение на автор, който има какво ново и иновативно да разкаже за духовността. "Дяволът аз го познавам!" на Илиян Кузманов включва умело и уникално повествование, което отива далеч отвъд разбирането за тъмните пътеки, разкривайки ни свещения път към просветлението, скрит в човешката същност. Този роман е изненадващо мистично бижу, което обяснява необятните възможности на човешката воля и вяра. Е това което казва за нашият писател The Boston Courier. 

Това е втората книга на Илиян, като първата „Ако срещнеш Буда убий го“, точно преди година покори класациите на Амазон.Нашият автор успешно продължава традициите на Гьоте, Данте и Булгаков, противопоставяйки вярата срещу безверието. Той говори за тоталитаризма във всичките му проявления, започвайки 2500 години назад, достигайки до наши дни.

Борислава ТОШОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички