Четвъртък, 16 Мар 2023
 
Пазарджик

Откриват утре новия ритейл парк - ето кои са първите 9 магазина в него /СНИМКИ/

  15.12.2022 14:31             
Откриват утре новия ритейл парк - ето кои са първите 9 магазина в него /СНИМКИ/

От 13 часа утре, петък, ще бъде открит новият ритейл парк. Тогава кметът Тодор Попов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс хорлдинг” Тодор Белчев ще направят откриването на първи етап от изграждането на HOLIDAY PARK – Пазарджик. Да припомним, че първата копка на обекта, разположен на ул. „Димчо Дебелянов” 10, бе направена на 10 март тази година.

Първи етап от изграждането на ритейл парк HOLIDAY PARK – Пазарджик включва магазините LC Waikiki, KIK, Sport Vision, New Yorker, House, Cropp, Sinsay, MatStar и Joy Optics, които ще предложат богат избор от стоки в ритейл парка, в който вече успешно работят хипермаркети Technopolis и Praktiker.

Да припомним, че веригата за бяла, черна и IT техника Technopolis е собственик на терена и инвеститор в проекта, който предвижда П-образния търговски парк да е разположен върху 33,2 дка с 12 000 кв. м чиста магазинна площ.

Подробности за трескавата подготовка на магазините и коригирането на датите на откриването от страна на веригите четете само в утрешния книжен брой на „Знаме”.

(Зн)

 

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички