Регионът

41 деца без родители подкрепи „Пещерската Коледа“ тази година

  20.12.2022 14:48             
41 деца без родители подкрепи „Пещерската Коледа“ тази година

Повече от 20 години ,,Пещерската Коледа” е традиция, с която Община Пещера се стреми да стопли сърцата на децата – сираци, които учат в училищата на нашата община . 41 деца от 6 учебни заведения получиха дарение, връчено от градоначалника.

Тази година Пещерската Коледа стана възможна благодарение на ВП Бранд Интернешънъл АД и „Биовет “ АД. Двете фирми подкрепиха благотворителната кампания под патронажа на кмета на община Пещера Йордан Младенов.

- Коледа е празник на добротата и вярата. Време е, и отваряме сърцата си и ставаме с частица по-добри. Да е слънце по пътя ни, да е вдигнато челото ни, да тежи думата ни, да е огън в огнището ни, да са от радост сълзите ни, да е мир и в душите ни. Бъдете благословени! - каза Младенов в залата на художествената галерия.

Гости на срещата бяха децата от Основно училище,,Петко Рачов Славейков", които поздравиха с песните си своите връстници и присъстващите.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички