Регионът

С кръстословици децата от ЦНСТ си припомниха правилата за здравословен начин на живот

  30.12.2022 15:05             
С кръстословици децата от ЦНСТ си припомниха правилата за здравословен начин на живот
На здравословното хранене бе обърнато специално внимание

ЛЕСИЧОВО. Служители от отдел „Профилактика на болестите и промоция на здравето“ /ПБПЗ/, РЗИ Пазарджик посетиха децата от ЦНСТ 1 и 2 в с. Лесичово, в последния работен ден на 2022 г. В неформални разговори, игри и решаване на кръстословици свързани със здравето и здравословното хранене, премина финалното обучително събитие на отдел ПБПЗ. Децата се оказаха подготвени и знаещи, с което приятно изненадаха здравните експерти.

В края на срещата на участниците се предоставиха спортни пособия осигурени по „Национална програма за превенция на хроничните незаразни болести“: футболни топки, обръчи, въжета и федербали за да се стимулира двигателната им активност.

Здравните инспектори се надяват срещите с децата да продължат и през 2023 г. и изказват своята благодарност на екипа на ЦНСТ с. Лесичово.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички