Крими

Служител на фирма инсценирал грабеж

  10.01.2023 12:33             
Служител на фирма инсценирал грабеж

Мъж, който е инсценирал грабеж, е разобличен от служители на РУ-Пещера. Вчера на телефона за спешни повиквания-112 в РУ-Пещера бил получен сигнал от 36-годишен пазарджиклия. Той се представил за служител на фирма, занимаваща се разнос на хляб и хлебни изделия. Според думите му, докато разтоварвал хляб пред търговски обект със служебния микробус бил нападнат от непознат мъж и ограбен. По първоначални данни липсвала чантичката му с близо 7000 лева.

Периметърът около местопроизшествието незабавно бил отцепен, на мястото пристигнал екип от криминалисти, разследващ полицай и експерт.

Не след дълго обаче служителите установили противоречия в показанията на потърпевшия и накрая се оказало, че става дума за инсценировка. Станало ясно, че изчезналите пари са в същност около 3000 лева и са оборотни пари на фирмата, в която работи. Средствата са присвоени и похарчени от самия служител, който решил да оправдае липсата им с инсценирания грабеж.

По случая се води досъдебно производство, уточняват от полицията.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички