Други

Шофирайте по-внимателно в планината, има опасност от заледяване

  13.01.2023 10:28             
Шофирайте по-внимателно в планината, има опасност от заледяване

Пътищата в областта за проходими при зимни условия. Водачите да шофират с повишено внимание в планинските райони поради опасност от заледяване при по-ниски температури.

В днешния последен работен ден се очаква интензивен трафик по посока за Велинград, Юндола, Батак, районите на летовищата „Цигов чарк“, „Свети Константин“.

С особено внимание водачите на МПС да се придвижват в района на 67-и километър от АМ „Тракия“, в платното по посока за Бургас. Движението се осъществява само в изпреварващата лента поради неравност на пътното платно в района на виадукт. Трафикът се регулира с пътни знаци.

Екипите на сектор „Пътна полиция“ и районните управления в областта поддържат постоянна връзка с Областно пътно управление, „Автомагистрали“ ЕАД и фирмите ангажирани с пътното поддържане в цялата област.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички