Регионът

Алманахът „Осемте хилядолетия на Пещерския край“ влезе в Президентството

  13.01.2023 10:44             
Алманахът „Осемте хилядолетия на Пещерския край“ влезе в Президентството

Копие от алманаха "Осемте хилядолетия на Пещерския край" получи вчера вицепрезидент Илияна Йотова, първата част на книгата, която е инициирана и финансирана изцяло от "Биовет" АД, бе подарена от учениците на НУ "Михаил Куманов", по време на визитата им посветена на ромския празник Банго Васил.
Припомняме, че децата направиха ритуала "сурва" и разговаряха с Илияна Йотова в сградата на "Доиндуков"2. Посещението им там е било подпомогнато от кмета на Пещера - Йордан Младенов, а пътните разходи на децата и директорката им Виолета Паева са поети от "Биовет".
Освен алманаха децата са зарадвали вицепрезидента със сувенири от Пещера, както и с пещерски татлии. През април училището ще отбележи своя петдесет и петгодишен юбилей, а в днешния ден децата сурвакаха кмета Йордан Младенов и хората от неговия екип в общинска администрация - Пещера. 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички