Спорт

Гарантирано грандиозно шоу за Купата на България

  19.01.2023 12:54             
Гарантирано грандиозно шоу за Купата на България

Кметът Попов: Готови сме да помагаме с логистика и опит във волейбола

ПАЗАРДЖИК. Гарантирано грандиозно шоу на Money+ Купа България, обеща от името на домакините президентът на ВК „Хебър” Александър Иванов. На сайта си неотдавна писахме, че 8 отбора в продължение на 3 дни ще си оспорват Купата, актуален носител на която са „тигрите”. Големият турнир ще се проведе в спортна зала “Васил Левски”, а по този повод днес подробности дадоха председателят на Националната волейболна лига Живко Желев, кметът Тодор Попов и шефът на „жълто-сините” Александър Иванов.

„Това е събитие, което е знаково за НВЛ и любителите на волейбола в държавата ни. Пазарджик е град, който показа през последните години, че има страхотна традиция в организирането на подобни мероприятия и има страхотна публика. Надяваме се тази година да зарадваме отново всички фенове в града ви, както с добра игра, така и с положителни емоции“ , каза Желев и благодари от името на НВЛ и БФВ за добрата организация от страна на Община Пазарджик, която за пореден път се ангажира с организирането на финалния турнир за Купа България.

„За втори път ще домакинстваме тази купа и с това, което правим през последните години нашето желание е да дадем добрият пример”, каза на свой ред кметът Попов. „Радвам се, че тази година първенството е още по–интересно, всички отбори се стараят, те са вдигнали нивото, което е радващо, защото това беше нашата идея. Щастлив съм, че тази схема проработи, благодарим и на спонсорите, и на Лигата, за това, че отново избраха Пазарджик. Ще се радвам през следващите години и други градове да домакинстват. Ние сме готови да помагаме с логистика и с опит, защото натрупахме доста през годините, за да могат и другите градове да се докоснат до магията на добрия волейбол. Когато човек има нещо добро и полезно той трябва да го споделя и да го мултиплицира и на други места“ – каза Попов, аргументирайки се, че ако нивото на волейбола се вдигне като цяло, по-лесно можем да пробием в Европа.

За по-различния формат на състезанието подробности даде Александър Иванов.

Той разкри и това, че наистина е подготвено едно грандиозно шоу

Програма

20 януари

12:30 ЦСКА – ДЕЯ /B/

15:00 МОНТАНА – БЕРОЕ /C/

17:30 ХЕБЪР – ЧЕРНО МОРЕ /A/

20:00 ЛЕВСКИ – НЕФТОХИМИК /D/

21 януари

16:00 ПОБЕДИТЕЛ B – ПОБЕДИТЕЛ C

18:30 ПОБЕДИТЕЛ A – ПОБЕДИТЕЛ D

22 януари

16:00 ФИНАЛ ЖЕНИ

19:00 ФИНАЛ МЪЖЕ


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички