Крими

Двайсетина сигнала след бурята през нощта, има щети по автомобили

  20.01.2023 10:08             
Двайсетина сигнала след бурята през нощта, има щети по автомобили

След разразилата се тази нощ буря, съпроводена от поривист вятър, в противопожарните служби в областта са получени двайсетина сигнала. 14 от тях са за Пазарджик, три – за Велинград, а останалите са за Пещера и Белово. Най-много граждани са съобщили за паднали дървета, клони, скъсани проводници. Има и няколко случая за паднали клони, дървета и ламарини върху леки автомобили. Пострадали хора няма, но по автомобили са нанесени щети.

Дежурните служители в районните служби за пожарна безопасност и защита на населението са се отзовали на местата, където това е било необходимо, като са действали в синхрон с аварийни групи на ЕВН и Община Пазарджик, където са най-много поражения.

Очакват се подобни сигнали и през днешния ден, основно от хора, които тепърва ще забелязват за проблеми, причинени от бурята през нощта.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички