Регионът

Стартира ученическият конкурс ”България – късче от рая”

  03.02.2023 07:34             
Стартира ученическият конкурс ”България – късче от рая”

ПАНАГЮРИЩЕ. Общинският Център за подкрепа за личностно развитие обяви началото на ученически конкурс „България - късче от рая”. Конкурсът е посветен на Националния празник на България – Трети март, и 147 години от Априлското въстание.

Организира се в три раздела:

-конкурс за рисунка

-конкурс за есе, разказ, стихотворение

-конкурс за макет.

С него ще се предостави възможност на учениците чрез рисунка и слово, да разкрият красотата на България с нейната природа, бит и култура и да се възпита любов към „всичко българско и родно. Освен това ще се провокира творческият потенциал  и положителното мислене на младите хора, казват организаторите.

Право на участие имат всички  ученици от община Панагюрище, разделени в три възрастови групи: І от I до IV клас, от V до VII клас, от VIII до ХII клас.

Всички конкурсни материали се изпращат в ЦПЛР до 27.02.2023 година. Материалите и техниката са по избор на участниците. Класирането ще бъде индивидуално  и колективно ще се извърши за всеки конкурс в посочените по-горе възрастови групи.

На 2 малрт от 15 часа ще бъде откриването на изложбата, тържественото отчитане на резултатите от конкурса и награждаването на удостоените с призови  места участници с предметни награди.

За допълнителна информация - 03537/ 6 22 72, e–mail: [email protected].

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички