Регионът

Две съдомиялни машини бяха дарени на детска градина от “Биовет“ АД

  17.02.2023 15:05             
Две съдомиялни машини бяха дарени на детска градина от “Биовет“ АД

ПЕЩЕРА. От днес две нови съдомиялни машини ще обслужват кухненския блок на детска градина "Сокола" в града. Това стана възможно след като ръководството на "Биовет" АД откликна на молбата на директорката Марияна Велкова. Причината е, че стерилизаторите за съдове, които до този момент са се ползвали в кухнята вече са амортизирани, поради своята 40-годишна употреба и за тях няма резервни части.
 
При поредната инспекция от страна на РЗИ на ръководството на градината е направено предписание да подмени стерилизаторите. Поради липса на финансови средства с изпълнението на задачата се заема "Биовет" АД, част от чийто служители също поверяват децата си на грижите на "Сокола". Съдомиялните са марка "Горение", всяка от тях побира по четиринадесет комплекта съдове за почистване и значително ще облекчат работата на обслужващия персонал в детското заведение.
 
Машините бяха доставени вчера, а от днес те вече могат да се ползват по предназначение. Над 130 деца от Пещера се обгрижват ежедневно в ДГ"Сокола", те са на възраст от три до шест години.  Г-жа Велкова и екипът ѝ изказват благодарност за бързата реакция от страна на предприятието и проявеното разбиране. 

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички