Четвъртък, 25 Май 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 20 февруари 2023 г.

  20.02.2023 13:09             
Полицейският бюлетин на 20 февруари 2023 г.

Двама са задържани за притежание на наркотици за времето от петък до днес. Криминалисти от РУ-Панагюрище извършили проверка на къща. На един от етажите, обитаван от 37-годишен панагюрец те открили кафяво на цвят вещество с неправилна форма. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид.
Същата по вид дрога е открита и у 23-годишен жител на якорудското село Смолево. Екипи на РУ-Велинград проверили мъжа и открили у него полиетиленово топче с наркотичното вещество. По случаите се водят бързи производства.

 

Двама шофьори седнали зад волана след употреба на алкохол са задържани през уикенда. На улица в панагюрското село Попинци автопатрул на местното полицейско управление спрял лек автомобил „Опел“. Униформените установили, че зад волана е 64-годишен мъж от селото, който бил тестван с дрегер. Уредът отчел 1.37 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.
Сходен е и случая с 60-годишен жител на баташкото село Нова махала. Той бил спипан от екип на РУ-Пещера да шофира „УАЗ“ с 1.40 промила алкохолна концентрация. И по двата случая са образувани бързи производства.

 

Колоездач е пострадал при пътен инцидент във Велинград. Случая е установен в събота сутринта на кръстовище в курорта. 67-годишен велинградчанин не спрял на знак „Стоп“ със своето „Мицубиши“ и блъснал движещият се по пътя с предимство 68-годишен негов съгражданин. В резултат на удара колоездачът е с травма в областта на лицето и е прегледан в болница. Алкохолните проби и на двамата участници в инцидента са отрицателни, по случая се води досъдебно производство.           

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички