Крими

Глобиха водач по публикация в социалните мрежи

  21.02.2023 13:51             
Глобиха водач по публикация в социалните мрежи

ВЕЛИНГРАД. Вчера в социалните мрежи била публикувана снимка на лек автомобил, чийто водач преминава през железопътен прелез при спуснати бариери. По разпореждане на началника на РУ-Велинград незабавно била извършена проверка, така станало ясно, че грубото нарушение е засечено от граждани, преминаващи в близост на жп. прелез във Велинград.

Екипи на "Пътна полиция" от управлението в курорта анализирали публикацията и установили, че нарушението е извършено по обед на 20 февруари. Водачът, преминал пред прелеза при спуснати бариери и включена звукова сигнализация, е 33-годишен жител на велинградския квартал "Анезица".

Съставен му е акт за нарушение на разпоредбите на Закона за движение по пътищата. Санкцията предвидена в закона за подобно нарушение е глоба в размер до 150 лева. 
Изразяваме задоволство от високата гражданска активност и наличие на нетърпимост към подобни нарушения, в резултат на които би могло да настъпят пътно-транспортни произшествия с непредвидими последици, подчертават от Областната дирекция на МВР.
Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички