Понеделник, 29 Май 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 23 февруари 2023 г.

  23.02.2023 11:47             
Полицейският бюлетин на 23 февруари 2023 г.

Трима са задържани за притежание на наркотици и на забранени за свободна продажба медикаменти. Вчера сутринта екипи на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик засекли двама мъже от пазарджишкото село Главиница. Последвали проверки, при които у 44-годишен мъж и неговия 35-годишен съселянин били открити общо три блистера, в които имало 23 таблетки от забранено за свободна продажба лекарствено средство. Лекарствата са предадени доброволно от двамата, а те са задържани в ареста за срок от 24 часа.

По интересен се оказал случай на територията на Белово. Снощи автопатрул от РУ-Септември спрял на улица в планинското градче лек автомобил „Ауди“. Возилото било управлявано от 59-годишен столичанин, а с него пътували двама братя на 58 и 52 години. Униформените установили, че по време на проверката по-големият брат предал на по-малкия полиетиленов плик със суха зелена листна маса. При направен полеви наркотест се оказало , че става дума за синтетичен канабиноид с обща маса около 54 грама. Дрогата била предадена от единия на другия, защото по-малкият брат бил с психическо заболяване и така 58-годишният мъж целял да избегне носенето на наказателна отговорност. Въпреки това полицаите стигнали до истината и той е задържан в ареста на РУ-Септември за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, води се бързо производство.

Жена от Пазарджик е задържана за извършена от нея вандалска проява. Случката се разиграла вчера по обед на улица в областния град. 44-годишна пазарджиклийка срязала предна и задна гума на паркиран лек автомобил „Ауди“. Собственик на возилото е 44-годишен мъж, който е и неин съсед. Извършителката е задържана в ареста за срок от 24 часа. Спрямо нея се води бързо производство. 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички