Крими

Полицейският бюлетин на 24 февруари 2023 г.

  24.02.2023 12:09             
Полицейският бюлетин на 24 февруари 2023 г.

Извършител на кражба е установен от служители на РУ-Септември. Вчера преди обед в РУ-Септември бил подаден сигнал за извършвана кражба от строителен обект, намиращ се по поречието на река „Яденица“. При последвалата бърза реакция служители от участъка в Белово заварили на мястото 42-годишен мъж от септемврийското село Злокучене. Той бил атоварил в леката си кола 19 пръта с арматурно желязо от стоежа с намерение противозаконно да ги присвои. По случая се води преписка.

Двама са задържани за притежание на наркотични вещества. Снощи на улица във Велинград служители от група „Криминална полиция“ извършили проверка на 19-годишен тийнейджър от курорта. Той признал пред органите на реда, че носи в себе си пластмасово шишенце с метадон. Младежът предал на полицаите забраненото вещество и е задържан в ареста за срок от 24 часа. Отново снощи на улица в Пазарджик автопатрул при полицейски участък „Изток“ проверил 35-годишна жителка на квартала. У нея органите на реда намерили три полиетиленови топчета съдържащи синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, притежателката и задържана, а по случая се води бързо производство.

Досъдебно производство е образувано за превоз на незаконно добита дървесина. Вчера следобед в РУ-Панагюрище се получил сигнал от служители на РДГ София-област. В района на бивш рудник лесничеите засекли товарен „Щаер“, управляван от 69-годишен панагюрец. На мястото незабавно била изпратена дежурна група от полицейското управление в средногорския град. Полицаите установили, че мъжът превозвал 10 кубика иглолистна дървесина, която не била маркирана и без документи за произход. Камионът и дървата са иззети и оставени за съхранение в база на ДГС-Панагюрище. По случая е образувано досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички