Други

Германска дискаунт верига влиза в България и Пазарджик

  25.02.2023 17:18             
Германска дискаунт верига влиза в България и Пазарджик

Германски дискаунт вериги продължават да навлизат на българския пазар, а след като преди три години KiK обяви мащабната си експанзия у нас, сега още един бранд на дистрибуторския гигант Tengelmann ще отвори обект в страната. Става въпрос за германската верига TEDi, която на 9 март ще открие първия си магазин у нас – в Перник, съобщи за „Капитал“ Димитър Спасов, управител на българското дружество, който преди това е бил и част от екипа на Kaufland и Billa в България. Третият магазин пък ще е в Пазарджик.

Марката е известна с ниските си цени и предлага огромен асортимент от нехранителни стоки. Силата на TEDi е да предлага хиляди артикули – в магазина се продават стоки за декорация на дома, стоки тип „направи си сам“, дрогерийни и козметични продукти, стоки за домашни любимци, училищни и офис консумативи, детски играчки, парти аксесоари и други. Създадена в Дортмунд от дистрибуторския гигант Tengelmann (собственик на Obi, Kik и др.), марката има близо 2700 магазина в Германия и няколкостотин клона в десет други европейски страни. След Перник вторият TEDi в страната ще отвори на 7 април в Сливен. Седмица по-късно – и в Стара Загора, следват Пазарджик (20 април), втори обект в Сливен, както и втори в Перник (на 1 юни – отново в ритейл парк).

 За 2023 г. сме планирали да отворим 10 – 12 магазина в Перник, София, Пазарджик, Стара Загора, Варна, Шумен, Добрич, Видин. Обектите ще са разположени на места с добър поток от клиенти – в ритейл паркове и търговски центрове, самостоятелно, на търговски улици, в пешеходни зони", уточни Димитър Спасов за изданието.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички