Спорт

Хебър дава 1200 билета на Левски за неделя

  27.02.2023 19:37             
Хебър дава 1200 билета на Левски за неделя

ПАЗАРДЖИК. Не повече от 1200 билета ще предостави ФК Хебър на Левски за неделното си домакинство на "сините". Да припомним, че двата тима ще се срещнат от 14,15 часа на стадион "Георги Бенковски" в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. 

Бройката за феновете на столичани е съобразена с размера на така наречената "кошара" в сектор "Б" на стадион "Георги Бенковски" и съображенията за сигурност.
От двете страни на сектора със "сини" фенове ще има буферна зона. Всички останали места ще бъдат за феновете на домакините. 
Ултраси със сини шалове и сини фланелки ще купуват входните си талони директно на касата зад сектор "Б" и ще влизат през същия вход. Те няма да имат физически достъп до останалите каси за да се пресече възможността от евентуални сблъсъци с привърженици на домакините, уточниха от ФК Хебър.
От пазарджишкия клуб коментираха, че са се отказали от идеята си да продава билети и онлайн, тъй като няма как да контролира феновете на Левски при закупуване на ценните хартийки. Касите на стадион "Георги Бенковски" ще бъдат отворени в неделя още в 10, 00 часа.Всички билети ще бъдат с цена от 10 лева. На стадиона ще може да се влиза час и половина преди началото на срещата.
(Зн) 

Свързани