Избори

Адвокат Елена Костова - Петкова повежда листата на Коалиция „Левицата“ в гр. Пазарджик

  28.02.2023 17:33             
Адвокат Елена Костова - Петкова повежда листата на Коалиция „Левицата“ в гр. Пазарджик

Адвокат Елена Костова - Петкова е водач на листата на Коалиция „Левицата“ в областта от квотата на ПП „Движение 21“.

При регистрацията на листата водачът заяви, че „ЛЕВИЦАТА!“ ще води позитивна кампания с ясни послания, насочени към широк кръг избиратели.

Сред основните приоритети на „ЛЕВИЦАТА!“ са повишаване на доходите, справедливо и достойно възнаграждение на труда, овладяване на спекулата и високите цени на стоките от първа необходимост, стабилизиране на държавното управление, консолидиране на подкрепата за промяна на конституцията за съдебна реформа, възстановяване на чувството за справедливост у хората.

„ЛЕВИЦАТА!“ е създадена в отговор на необходимостта от консолидиране на лявото пространство и стабилизиране на държавното управление. „ЛЕВИЦАТА!“ има за основна цел подобряване жизнения стандарт на хората. „ЛЕВИЦАТА!“ ще работи за връщане на доверието в правосъдната система и на чувството за справедливост у българите.

България има необходимост от истинска левица, която може да бъде ефективна в защита на националния интерес и интереса на гражданите. Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ е създадена от АБВ, „Изправи се БГ“, „Движение 21“ Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, както и бивши вече членове на БСП.

След водача на листата Елена Костова - Петкова в листата се нареждат Мариян Дечев – предприемач. Трети в листата е Себастиян Нонов – 26 годишен инженер авиационна техника и технологии от ПП „Изправи се България“, неговите първи думи след регистрацията на листата бяха:

„Да върнем и задържим младите българи в Родината, да не ги подтикваме да търсят по-доброто в чужбина. Като основен приоритет приемам, да възвърнем доверието на Българите в правната и здравеопазващата ни система, да оборим спекулациите в цените на основните стоки и да подобрим стандарта на обикновения човек.“

След него се нареждат Нина Змийчарова – Димова – изявен педагог в ПГИМ – гр. Пазарджик от ПП „Движение 21“, Костадинка Петракова – Генчева – адвокат от ПП „АБВ“, Антония Найчева – юрист – консулт от „Изправи се БЪЛГАРИЯ“, Петя Тоткова, Иван Златков – юрист от ПП „БЗНС – Александър Стамболийски“, Ангел Сираков – юрист от ПП „АБВ“, Стоянка Димитракиева от ПП „Изправи се България“, инж. Мария Киркова – Гечева – експерт обществени поръчки, Валентина Вакарелска – икономист ПП „Движение 21“, Тодор Шейнов – от ПП „Изправи се България“, Нели Бодурова – ПП „Изправи се България“

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички