Крими

Полицейският бюлетин на 7 март 2023 г.

  07.03.2023 14:25             
Полицейският бюлетин на 7 март 2023 г.

Мъж притежаващ немалко количество марихуана е установен и задържан от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик.  Полицейските действия са осъществени в къща, намираща се в пазарджишкото село Мало Конаре. Неин обитател е 36-годишен жител на селото. Вътре криминалистите открили в няколко кутии суха зелена листна маса от глави и съцветия. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Общото количество на намерената дрога е 855 грама. По случая се води досъдебно производство под надзора на прокуратурата.

Младеж от Септември е установен, като извършител на два палежа. През нощта на 5 срещу шести март лумнал пожар в селскостопанска постройка и част от къща в гр. Септември. Собственик на имота е 21- годишна жителка на същия град. Към мястото незабавно били насочени екипи на пожарната и полицията. След потушаването на пожара бил извършен щателен оглед, а разследването на случая било поето от служители на „Криминална полиция“ при РУ-Септември. Не след дълго те установили, че автор на палежа е 19-годишен тийнейджър. В хода на работата с него полицаите разбрали, че той е автор и на аналогичен палеж в края на февруари. Тогава отново са горели покрив на барака и долепената до нея къща, собственост на 57-годишна септемврийка. Работата по случаите продължава, водят се досъдебни производства.   

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички