Крими

Полицейският бюлетин на 9 март 2023 г.

  09.03.2023 12:37             
Полицейският бюлетин на 9 март 2023 г.

И служители от РУ-Пещера задържаха извършител на кражба. През февруари апаш проникнал в складово помещение, собственост на 44-годишен мъж от Пещера. От там били откраднати скъпи електроинструменти и ролка с кабели. Служителите от група „Криминална полиция“ започнали разследване и не след дълго установили, че авторът на посегателството е 33-годишен пещерец. Той бил задържан, а откраднатите вещи са иззети. Работата по документиране на случая продължава.

Криминалисти от ОДМВР-Пазарджик задържаха мъж, притежаващ наркотици. Това е станало по време на полицейска акция за противодействие на притежанието и разпространението на дрога. Екипи от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик извършили претърсване на апартамент в областния град, обитаван от 32-годишен жител на пазарджишкото село Росен. Вътре органите на реда открили сух зелена листна маса, която след направен полеви наркотест се оказала марихуана. Дрогата, чието количество е около 21 грама е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

Служители на РУ-Септември установиха самоличността на трима мъже, измамили пенсионер. В управлението постъпила жалба от 66-годишен жител на септемврийското село Варвара. Той информирал органите на реда, че трима мъже му обещали да му докарат дърва за огрев. За целта обаче той трябвало да предплати сумата от 180 лева. Въпреки това мъжът така и не получил дърва. При извършените действия по разследването служители от РУ-Септември установили, че измамниците са всъщност трима мъже на възраст между 30 и 40 години, всичките от велинградския квартал „Анезица“. Един е задържан, а другите двама се издирват. По случая е образувано досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички