Понеделник, 12 Юни 2023
 
Други Избори

Бойко Борисов в Пазарджик: Два пъти ги бихме с голяма разлика, сега трябва пак! /СНИМКИ/

  13.03.2023 19:38             
Бойко Борисов в Пазарджик: Два пъти ги бихме с голяма разлика, сега трябва пак! /СНИМКИ/

"Може да сме били грешни, но сме си вършили работата! Два пъти ги бихме с голяма разлика, сега трябва пак!"... "Истински съм натъжен, защото след 2 април първият въпрос, който ще поставите ще е за Околовръстното, но парите ги няма, похарчиха ги. Този лош сън не се маха само с миене на очите. Техните платени икономисти се опитват да ни убедят, че положението не е зле. Това, което направихме ние няма да стане, ако не се върнем". Това заяви към жителите на Пазарджик и областта лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред препълнената с над 600 симпатизанти на коалиция "ГЕРБ-СДС" зала „Маестро Атанас“ в Пазарджик. Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти. Преди това и кметът на Пазарджик Тодор Попов, който посрещна Борисов, припомни пред аудиторията свършеното в Пазарджик и региона благодарение на добрата комуникация и партньорство с правителствата на ГЕРБ, и подчерта как в последните 2 години в държавата цари безхаберие, а чиновниците не смеят да преприемат нищо след като и началниците им пасуват.

„Бюджетът на държавата е тотално издънен“, заяви Борисов и подчерта, че Асен Василев е направил за една година четири бюджета, за да прикрие проблемите на държавата. „Инфлацията беше пусната от Василев, гражданите обедняха. Не е войната виновна, инфлацията отиде в небето преди тя да започне. Милиарди изтекоха от джобовете ви към "Лукойл" и Русия, След махането на Промяната намалихме цената на горивата, взимаха ви по 1 лев на всеки литър месеци наред. Месеци наред. Живи парички от вашите джобове изтекоха към „Лукойл“ и Русия. Веригите също ви грабят, заради изпуснатата инфлация“, обърна се Борисов към множеството. И продължи: "Ще направим всичко възможно за стабилно правителство, надявам се на разум. Днес хората са разединени, мразят се. Няма политическа класа. Искат да управляват, но ние видяхме какво могат... Това е ужасно, бе хора. И като кажете: „Бойко, хайде!“. Два пъти сме вадили от такава ситуация страната. Били сме ги с голяма разлика, ама тогава така ги побеждавахме, че по 2 години мълчат. Сега ни трябва пак. Винаги сме идвали и сме казвали: "Айде, гласувайте, моля ви се". Сега вие трябва да ни изкарате, за да поемем ангажимент. Затова, ако не ги бием - няма да се сърдите. Много е тежко и разчитам вие да ни изкарате, за да поемем ангажимент", обърна се Борисов към присъстващите. "Никой не знае като нас как функционира държавата. В момента всички колелца са или спрели, или уплашени и няколко медии, които от сутрин до вечер намилат едно и също - инфлацията била от войната. А, че отишли и купили скъп газ, че газът е 100 лв а ние харчим по 300 за газ, не знаели. И вие сте виновни за това“, подчерта Борисов. „Все някой ще се изправи и ще пита тези момчета защо всичко е наше - млякото, олиото, работниците, а всичко е скъпо, за каква война става въпрос, няма такова нещо?“, категоричен бе Борисов.Той подчерта, че е необходима политика, която да унищожи неравенството между Юга и Севера на България. "Родопите трябва да държим като зеницата на окото си. Трябва по половин милиард на година целево, както и бюджет да има за Северозапада. Трябва да изравним Юга и Севера. Такъв разговор обаче не се води от политиците", каза лидерът на ГЕРБ.

"Сутринта ми правят дебати за Еврозоната. Абе, сладкиши, в деня, в който ви вкарах в чакалнята на Еврозоната, ми излязоха на протест. Сега щяхме да сме вече там. За никакъв Шенген не може и да става дума след като всеки ден се залавят мигранти по пътищата ни", каза още бившият премиер и подчерта, че по време на неговото управление България е играла важна роля на Балканите. "В София бе взето решението за започване на преговори на РС Македония за ЕС, в София се ръкуваха за пръв път Ципрас и Заев, Тачи и Вучич", припомни той. "Всяко нещо за Балканите се решаваше в София и Варна. Там се събирахме всички лидери през два-три месеца. Берлинският процес беше в София, а ние дори не сме страна по този процес. Толкова силни бяхме", посочи лидерът на ГЕРБ. и допълни, че вече не става дума за съставяне на стабилно правителство, а за редовно. "Не идват да кажат, дай да направим правителство, дайте си експертите да видим кой става, да сглобим нещо. Вече не е нужно да е стабилно правителство, поне да е редовно... Може да сме били грешни, но сме си вършили работата“, завърши той.

Водачът на листата Екатерина Захариева заяви: „Ние ще бъдем първи с минимум 15% разлика от втория. На мен ми писна да слушам, че те се били върнали. Ние не сме си тръгвали и не сме искали, защото искаме да работим тук за страната си и за децата си. Искам да се върне нормалността, за да може България отново да е фактор, да се спре този безумен ръст на цените, две години е безвремие. Очаквам на 2-ри април да сме първи отново. Ще направим всичко възможно да формираме правителство“, завърши бившият вицепремиер и външен министър.

Областният кординатор Найден Шопов заяви, че единствената политическа сила, която си дава сметка за негативните последици от така наречената “промяна”, е коалиция ГЕРБ-СДС.Защото има експертизата и опита да се противопостави на разрушителния ефект “промяната”, "Коалиция "ГЕРБ-СДС" е пътят към нормализиране на държавата ни, към връщане на страната ни по пътя, който години наред ни водеше към прогрес и развитие", каза Шопов. И призова на прредстоящите избори на 2 април подкрепа за "ГЕРБ-СДС" с номер 2!
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички