Понеделник, 19 Юни 2023
 
Пазарджик

Кметът Тодор Попов награди участниците в проекта „Пази детето в интернет”

  17.03.2023 11:15             
Кметът Тодор Попов награди участниците в проекта „Пази детето в интернет”

Община Пазарджик ще участва и във втория етап на съвместния проект с Лев Инс

С награждаването днес финализираме първия етап от съвместен проект  с Лев Инс „Пази детето в интернет”. Община Пазарджик ще участва и във втория етап на този проект, тъй като се отнасяме изключително отговорно към проблема за безопасността на децата в дигиталния свят. Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов пред ученици от различни възрасти, участвали в проекта. Кметът им връчи грамоти и подаръци, а учениците от горен клас получиха и ваучер от инициативата „Граждански импулс” на Община Пазарджик за посещение на културни събития.

Кметът говори за отговорността, която имат институциите и по-опитните и възрастни хора за това научат децата как да различават опасностите в информационната среда. „Някога пишехме писма, сега вие с телефона влизате където искате, получавате информация на секундата за всичко – това е полезно, защото ви дава свобода, но крие и своите опасности, с които неминуемо ще се сблъскате, затова трябва да сте подготвени, да се научите да бъдете умни и сетивни – да пресявате полезното от неполезното и опасното от неопасното. И освен всичко друго, трябва да имате доверие и да споделяте това с вашите учители и родители”, каза още Тодор Попов. Той пожела на младите хора да бъдат здрави, ученолюбиви, нахъсани и амбицирани да са №1. „Вие ще живеете в още по-конкурентна среда, затова трябва да сте амбициозни. Занимавайте се с това, което ви прави щастливи и го превърнете в професия, за да бъдете цял живот щастливи”, посъветва ги кметът, след което им връчи грамотите и подаръците.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички