Крими

В Синитово откриха домашна мини оранжерия за канабис

  17.03.2023 12:27             
В Синитово откриха домашна мини оранжерия за канабис

Домашна мини оранжерия за отглеждане на канабис, както и суха марихуана са открити по време на полицейска акция на криминалисти от РУ-Пазарджик. Тя била проведена вчера на територията на пазарджишкото село Синитово.

Служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик извършили претърсвания в жилищата на 24-годишен жител на селото и негова братовчедка на същата възраст. В една от къщите органите на реда открили добре прикрита мини оранжерия за отглеждане на канабис. Тя била добре оборудвана технологично с осветление, вентилатори, въздуховоди, датчици за контрол на влажността и температурата, открити са подходящи за отглеждането на марихуаната торове.

Установено е наличието на пет броя растения засадени с саксии и в начален етап на развитие. Иззета е общо близо 200 грама зелена листна маса. Открити са още в разпределени в няколко плика и кутии 27 грама суха марихуана от глави и съцветия. Цялата дрога и оборудване са иззети, а братовчедите са задържани в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Спрямо „дуото” се водят бързи производства.

Пресцентър ОДМВР- Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички