Спорт

Любослав Пенев: Можем да останем в елита!

  21.03.2023 14:27             
Любослав Пенев: Можем да останем в елита!

ПАЗАРДЖИК. За мен това е едно изключително сериозно предизвикателство. С Хебър имаме шансове в оставашите 6 плюс 5 мача – това прави 33 точки, а те не са малко, така че с общи усилия трябвада постигнем тази цел – оставане в елита на българския футбол”, заяви Любослав Пенев на брифинга пред медиите.

Пенев обяви и помощниците, които влизат в екипа му. Заедно с него в Пазарджик пристигат Радослав Живков и Атанас Стоилов, които ще бъдат част от отбора.

" Оптимист съм, но ни предстои работа през тези два месеца и половина. Нямам никакви притеснения - аз съм смел човек. Мисля, че имам добри виждания за футбола", допълни бившият селекционер на България по време на представянето си.

„В 16 часа имаме тренировка – тогава ще се запоздная с всички футболисти. Наблюдавам, както Хебър, така и абсолютно всички отбори. Познавам и базата и съм доволен – точно от това има нужда един футблолен отбор”, сподели Пенев, който обърна сериозно внимание и на школата на тима. "Школата също е важна. Тя е една индустрия. Те ще са потенциалът, който очаква един отбор. Ще има две контроли по време на паузата - събота Миньор и Локо (Пловдив) другата събота. Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа", сподели още Ел Голеадор.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички