Спорт

Отново първенци в АРГ - жени! Тенис клуб “Панагюрище“ заслужено спечели златото

  22.03.2023 10:10             
Отново първенци в АРГ - жени! Тенис клуб “Панагюрище“ заслужено спечели златото

Пет години по-късно женският отбор на ТК „Панагюрище“ отново се окичи със златото в първенството на АРГ жени. Сладкият успех дойде след близо 5-месечен маратон с баланс от 12 победи и 1 загуба, като последния мач с отбора на НСА-София завърши с 3:2 за панагюрки. С бронзови медали останаха отборите на „Масов тенис“-Пловдив и ЦСКА -София.

През цялата спортно-състезателна година участие в отбора взеха: Каролина Лилова, Десислава Ботева, Йоана Ботева, Нелина Петришка и Ивена Йонкова. Основата тежест изнесоха Каролина Лилова - с опит,самочувствие и преданост,  Десислава Ботева - с техника, борбеност и неограничени възможности, Нелина Петришка и Йоана Ботева - винаги готови за битка , а най-малката 13 –годишна Ивена Йонкова записа няколко мача.

Ръководството на клуба благодари на състезателките, на треньора Борис Влахов и Лучко Македонски, който помогна за екипировката на отбора. Благодарност и на Йонко Петров помогнал финансово последните два турнира.

През този уикенд осем тенисисти от Тенис клуб „Панагюрище“ ще вземат участие и Държавното лично първенство за мъже и жени, което ще се проведе в зала „Арена-Асарел“. Наред с опитните играчи Каролина Лилова, сестрите Десислава и Йоана Ботеви ще се състезават и Станислав Метанов, Георги Тодореев, Йордан Генов, Димитър Димитров и Денис Димитров. Желаем им успех!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички