Други

„Училище за булки“ в бутик Alfa Brides на 25 и 26 март

  22.03.2023 10:19             
„Училище за булки“ в бутик Alfa Brides на 25 и 26 март

Всяка участничка ще си тръгне с булчински букет, един от най-добрите флористи ще помага за изработката му

Цигуларката Мария Москова и дегустация елитни френски вина също ще допринесат за неповторимото преживяване

СОФИЯ. Защо булчинската рокля е бяла и кой определя цвета на сватбата? Как да изберем булчински букет и какви са основните правила при направата му? Кои са задължителните ритуали, които булката и младоженецът трябва да спазят и от кои могат да се откажат? Как да застанем правилно за сватбените снимки и какви локации да изберем? Ако тези и още много въпроси ви вълнуват - отговорите ви очакват в 6-ото издание на „Училище за булки“.

Ексклузивната инициатива „Училище за булки“ се организира за поредна година от собственика на бутик Alfa Brides - Емилия Куркутиади, която родом е от Пазарджик. Всяка година десетки бъдещи младоженки откриват своята приказна рокля по време на форума, на който се представя и новата колекция сватбени облекла на американския топ дизайнер Justin Alexander.

През годините е имало всякакви изненади за гостите. На 25 и 26 март 2023 г. ще се отдели специално внимание на сватбените цветя. Как да аранжираме залата, градината или морския бряг? На всяка булка ще бъде изработен булчински букет, спрямо избраната от нея рокля, в специално организиран workshop, с един от най- добрите флористи в София - Александър Николов.

За ритуалите, обичаите, музиката по време на сватбата и медения месец ще имате възможността да се запознаете със специалистите в бранша, които с лекота ще ви помогнат да организирате най-важния ден в живота ви. Доброто настроение ще бъде подплатено с фоновата музика на цигуларката Мария Москова и дегустация елитни френски вина.

Сватбеният агент Таня Вълкова ще даде на бъдещите младоженци ценни съвети и напътствия в областта на декорацията организацията на тържеството, за да бъде най- важният ден в живота им наистина съвършен!

Така че заповядайте на 25 и 26.03.2023 г. на Училище за булки. Събитието е напълно безплатно, само с предварително записан час на тел: 0899722388. Адрес: София, ул. Тодор Ночев 30, бутик Alfa Brides. www.alfabrides.bg.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички