Други Избори

Стоян Таслаков: Няма по-демократичен начин за изразяване на волята на народа от референдум

  24.03.2023 08:32             
Стоян Таслаков: Няма по-демократичен начин за изразяване на волята на народа от референдум

Ние от ПП “Възраждане“ инициирахме подписка за провеждането на национален референдум за членството на България в Еврозоната. Референдумът е пряка демокрация в изключително широк мащаб, при който с пряко гласуване може да се приеме или отхвърли дадено предложение.

Ние от ПП „Възраждане“ сме твърдо за запазване на националната валута на страната ни - българският лев. Въпреки това на този референдум ще очакваме гласовете на всички, които искат директно да изразят своето мнение по въпроса. Осъзнаваме, че това е и една чудесна възможност за всички, които са на противоположното мнение да изразят свободно своето мнение като гласуват за приемане на еврото като платежна единица.

Няма по- демократичен начин за изразяване на народната воля от плебисцита и това е, което прави „Възраждане“ различна от другите партии. Шансът, който се предоставя е и уважителен начин да се зачете волята на мнозинството, защото не случайно е казано „Глас народен - глас Божи“.

Ние от ПП „Възраждане“ категорично изразяваме мнението, че въвеждането на еврото е опит за грабеж на крехките български спестявания. Въпреки това и въпреки всички положени усилия за събирането на подписи от страна на нашите членове и симпатизанти, сме на категоричната позиция, че ще уважим всяко решение на народа, произлязло от допитване до самия него.

Референдум ще има.

Ние от ПП “Възраждане“ сме доказали своите думи с делата си. И избираме свободата!

Изберете свободата и Вие на 2-ри април с бюлетина №3!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички