Понеделник, 26 Юни 2023
 
Спорт

Двама пазарджиклии влязоха в УС на волейболната федерация - Сашо Иванов и Станислав Николов

  25.03.2023 13:48             
Двама пазарджиклии влязоха в УС на волейболната федерация - Сашо Иванов и Станислав Николов

Александър Иванов: Ще се опитам да приложа вижданията си за модерното развитие на волейбола

Президентът на ВК Хебър (Пазарджик) Александър Иванов е в състава на новоизбрания Управителен съвет на Българска федерация по волейбол и така заедно с изпълнителния директор на БФВ Станислав Николов, федерацията вече има двама пазарджиклии. Досега само Витка Дончева представяше града ни, но мандатът й изтече.

УС се състои от 17 членове, а Александър Иванов влиза за първи път в ръководния орган на централата. Ето какво каза той след неговия избор: „Натрупах опит в последните години, който ми позволява да разпознавам различни ситуации в управлението на спорта. Моята роля ще е конструктивна и ще се опитам да приложа вижданията си за модерното развитие на волейбола в България. Правят се хубави неща, но трябва да се надгражда, за да  утвърдим волейбола като любим спорт у нас.   Благодаря на всички клубове и делегати, които ми гласуваха доверие. Благодаря и на Витка Дончева, която досега отстояваше интересите на Пазарджик във федерацията."

След като Общото събрание на БФВ започна с леко закъснение и последва церемония по връчване на специални възпоменателни плакети и книги за клубовете, в ранния следобед се стигна и до финалната му точка - избора на новия управителен съвет.

Мандатът му е за една година, когато изтича този на настоящия председател на УС Любомир Ганев.

Новият УС е редуциран до 17 човека, като нови членове спрямо изминалия състав са: Александър Иванов - президент на ВК Хебър,  Александър Маджуров - президент на ВК Дея спорт, Николай Иванов, плен на две комисии към БФВ, Велислав Йонев - адвокат и Станислав Николов - изпълнителен директор на БФВ.

(Зт)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички