Пазарджик

Утре - протест срещу екстрадицията на Иван Тилев от Пазарджик

  27.03.2023 07:41             
Утре - протест срещу екстрадицията на Иван Тилев от Пазарджик

Протест в защита на на екстрадирания Иван Тилев от Пазарджи е насрочен в областния град на 28 март, вторник, от 13:30 часа. Пазарджиклии искат да застанат в подкрепа на екстрадирания преди 5 месеца Иван Тилев. От Германия е изпратено искане, чрез което немската прокоратура иска от българската да разреши добавяне на допълнителни обвинения върху Иван. Ще бъде пусната видео връзка от Германия, за да може момчето да се защити пред властите.

"Ние трябва да направим всичко по силите си, за да защитим Иван и хората, поставени в неговото положение. Имали сме споразумение с Германия да ги предаваме да бъдат съдени там, въпреки че българската държава не е намерила престъпление.Този път също ще се борим за да спрем новото безумие срещу един млад и несправедливо обвинен българин", казват негови близки и приятели.
През септември миналата година Десислава Георгиева и Стоян Таслаков от "Възраждане" направиха пресконференция по случая с екстрадацията на Иван, с надеждата, че българската държава ще спаси един българин. Бяха питани прокуратура, президент, министри, и никой не пое отговорност за екстрадираните млади българи като Тилев.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички