Понеделник, 26 Юни 2023
 
Пазарджик

Тодор Попов чете разказ на пазарджишкия автор Илия Михайлов пред ученици на „Иван С. Аксаков“

  27.03.2023 17:56             
Тодор Попов чете разказ на пазарджишкия автор Илия Михайлов пред ученици на „Иван С. Аксаков“

Кметът на Пазарджик Тодор Попов се отзова на поканата на ПГ „Иван Сергеевич Аксаков“ и се включи в инициативата за Деня на европейските автори. Той избра да прочете пред учениците разказът „Нещо от Коко“ на пазарджишкият писател и преподавател Илия Михайлов. Градоначалникът представи пред учениците автора, чието произведение е избрал да чете, а след разказа дебатираха не само по творбата „Нещо от Коко“ и въобще за четенето като възможност за саморазвитие, а и за предизвикателствата и отговорностите пред тях.

„Важно е да се чете, но много е важно и какво се чете. Вие сте поколение на тъчскрийна, но въпреки това книгата е незаменима“. С тези думи кметът на Пазарджик Тодор Попов започна срещата си с възпитаници на гимназията. Той ги поздрави за поредното им участие в събитието „Евроскола“, за успешното представяне на младите посланици в Страсбург и доброто партньорство на училището с Община Пазарджик.

В края на срещата Тодор Попов връчи сертификати за участие в програмата „Евроскола“ на Европейския парламент на всички посланици от гимназията.

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички