Крими

Списък с имена и суми срещу тях откриха в магазин в Септември, спец операция тече в областта

  28.03.2023 12:42             
Списък с имена и суми срещу тях откриха в магазин в Септември, спец  операция тече в областта

Списък с имена на хора и суми срещу тях са открити в магазин за хранителни стоки в Септември от екипи на местното полицейско управление. Предполага се, че става въпрос за купуване на гласове за предстоящия вот, съобщиха от пресцентъра от МВР. Нарушението е установено по време на специализирана полицейска операция на територията на Пазарджишка област. Тя е свързана за противодействието на престъпността и опазването на обществения ред. Инспектират се търговски обекти, заложни къщи, питейни заведения, игрални зали и клубове. Осъществяват се проверки на МПС и лицата в тях.

Извършват се проверки на територията на повечето общински центрове, като към момента екипите извършват дейности на територията на пазарджишкия квартал "Изток", велинградския квартал "Анезица", в септемврийските села Семчиново и Симеоновец, в гр. Септември, в кварталите "Пирин" и "Луковица" в Пещера, както и в Панагюрище. В акцията участват служители от областната дирекция в Пазарджик, районните управления в Пазарджик, Септември, Велинград, Пещера и Панагюрище, съвместно с екипи на жандармерията от Пловдив.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички