Крими

Модерно въоръжение получиха местните полицаи

  29.03.2023 11:08             
Модерно въоръжение получиха местните полицаи

ПАЗАРДЖИК. И служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик получиха нови образци въоръжение. В двора на дирекцията главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров лично връчи оръжието на полицейските служители.

На церемонията присъстваха директорът на областната дирекция старши комисар Иван Зеленков, началникът на отдел „Охранителна полиция” комисар Иван Дончев, началници на звена и редови служители.

Главен комисар Тодоров изрази задоволството си от факта, че днес може да раздаде по-добро въоръжение и снаряжение на полицейските служители. Той заяви, че това е само първата стъпка от цялостното обновяване на оръжейната система в структурите на вътрешното министерство не само в Пазарджик, но и в страната.

Полицаите от ОДМВР-Пазарджик получиха осем бойни полуавтоматични пистолета „Валтер” и пет електропреносими уреда „Тейзър” Х2.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички