Крими

Задържаха мъж със забранени за свободна продажба лекарства и друг с марихуана

  11.04.2023 13:10             
Задържаха мъж със забранени за свободна продажба лекарства и друг с марихуана

Криминалисти от РУ-Пещера задържаха мъж със забранени за свободна продажба и притежание таблетки. Снощи на улица в Пещера екипи на група „Криминална полиция“ и автопатрул от „Охранителна полиция“ спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Водач бил 46-годишен мъж, а до него пътувал друг 35-годишен, и двамата от родопския град. Последвала проверка на мъжете, при която у по-младия органите на реда открили 11 блистера, съдържащи общо 78 таблетки от забранено за свободна продажба и притежаване лекарство. Шофьорът бил тестван с технически средства, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. Двамата мъже са задържани в ареста на РУ-Пещера за срок от 24 часа, а таблетките са иззети. По случая се водят бързи производства.

Мъж, притежаващ марихуана е задържан от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Вчера екипи на сектора провели полицейска акция по противодействие на притежанието и разпространението на наркотични вещества. Била извършена проверка в къща, намираща се в пазарджишкото село Црънча. Тя е обитавана от 43-годишен криминално проявен пазарджиклия. Вътре органите на реда открили две полиетиленови плика със суха зелена листна маса- След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за марихуана с обща мака от над 77 грама. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан в ареста. Спрямо него се води бързо производство под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички