Регионът

Допълнителни полицейски екипи в участъците в интензивно движение, вижте къде ще са те

  13.04.2023 09:42             
Допълнителни полицейски екипи в участъците в интензивно движение, вижте къде ще са те

Максимален брой униформени следят за безопасността по пътищата по празниците

Максимален брой униформени служители на пътна и охранителна полиция ще бъдат ангажирани с тази дейност.

С най-голям интензитет на трафика се очертават дните 13 и 14 април /четвъртък и петък/, когато се очаква интензивно движение по посока от големите градове към по-малките градчета и села, към планинските ни курорти. Същото важи и за 17 април /понеделник/, когато трафикът ще е в обратна посока.

Планирано е да бъдат позиционирани допълнително полицейски екипи на участъците в интензивно движение в районите на АМ „Тракия”, главните пътища Пловдив-Пазарджик-Белово-Костенец, Пазарджик-Панагюрище-Стрелча, Пазарджик-Пещера, Варвара-Велинград, Велинград–Юндола-Якоруда, Пещера-летовище Свети Константин.

В контрола на пътното движение максимално активно ще се включат и наличните технически средства за контрол на скоростта.

В някои от празничните дни полицейските екипи от районните управления в областта ще бъдат подпомогнати от мобилни екипи на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички