Четвъртък, 20 Юли 2023
 
Крими

За пострадалото във верижната катастрофа семейство оцеляването без сериозни наранявания е великденско чудо

  18.04.2023 11:55             
За пострадалото във верижната катастрофа семейство оцеляването без сериозни наранявания е великденско чудо

ПАЗАРДЖИК. Четиримата, пострадали при верижната катастрофа с пет автомобила, станала на АМ „Тракия“ на 17 април, са настанени в Хирургично отделение на МБАЛ-Пазарджик, където са оставени за наблюдение. Те са в стабилно състояние и без опасност за живота , съобщи началникът на отделението д-р Георги Стоилов.

49-годишният мъж, 41-годишната му съпруга и двете им деца на 13 и 15г. са с травми на корема и гръдния кош, натъртвания и охлузвания. Майката и децата нямат никакви счупвания, въпреки че автомобилът, в който са пътували, е сериозно деформиран. Шофьорът на автомобила е с фрактура на предната стена на челния синус, консултиран е с неврохирург. 49-годишният мъж не се нуждае от оперативно лечение, заяви д-р Александър Буховски.

Предстои четиримата пострадали да бъдат изписани от Хирургично отделение. Всички са били с предпазни колани, което най-вероятно е помогнало за малкото травми по тях.

49-годишният Николай Михайлов от София си спомня случилото се преди пътния инцидент, при който се удрят няколко автомобила. Той разказа, че е нямало как да избегне удара в колата пред него, която пък се блъснала в друг автомобил, но по думите му той се е ударил леко, а следващият шофьор след него явно е карал доста бързо, защото ги блъска доста силно. От удара 49-годишният шофьор губи съзнание за няколко минути. После е разбрал, че колата им се е завъртяла. По думите му не е имало възможност да избегне инцидента. Благодарен е, че и той и семейството му не са сериозно пострадали и приема спасяването на четиримата като великденско чудо.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички