Спорт

Днес започва продажбата на билети за Хебър - ЦСКА

  02.05.2023 07:34             
Днес започва продажбата на билети за Хебър - ЦСКА

ПАЗАРДЖИК. От днес ФК Хебър пуска родажбата на билетите за предстоящия двубой с ЦСКА. Мачът е от 29-ия кръг на efbet Лига и ще се играе в четвъртък(4-ти май), от 18 часа на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. Желаещите да се снабдят предварително с входни талони могат да направят това във вторник и сряда на дежурната каса на стадиона, която е с работно време от 16 до 19 часа. 
В деня на срещата след 14 часа ще бъдат отворени всички каси, а 2 часа преди началото на срещата и вратите на стадиона. Организацията за продажба на билетите ще бъде аналогична с тази от мача на Хебър с Левски, състоял се на 5-ти март. Фенове на Хебър и неутрални такива ще закупуват входни билети, както следва - тези за сектор "В" и "Б" от касата при малкия изкуствен терен до езерото, а желаещите да гледат двубоя от новата трибуна в сектор "А" от касата до фитнеса. Феновете на ЦСКА, ще закупуват билети на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектора "Г”, който е за гости.
С превантивна цел всички фенове с отличителни клубни артикули на "червените", ще бъдат изпращани в сектора за гости, дори да са закупили билет за друг сектор!
От ФК Хебър приканват зрителите на двубоя с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателния режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането 
ще става по-бавно от обикновеното. На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети. 
От управата на Хебър приканват зрителите за стриктно спазване на определените сектор, блок и място на седалка.
Децата до 14 години влизат с придружител, декларация и без билет, припомнят от клуба.

(Зн) 
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички