Пазарджик

Тодор Попов награди абитуриентите тризнаци

  03.05.2023 09:46             
Тодор Попов награди абитуриентите тризнаци

ПАЗАРДЖИК. Културен чек и парична награда връчи кмет на Пазарджик Тодор Попов на тризнаците, които тази година са абитуриенти. Мариела, Ася и Димитър Лазарови след седмица ще навършат 19 години, а в края на месец май ще празнуват и абитуриентските си балове.

„Те са отлични ученици и заслужават тази награда. Ние имаме сантимент към тях, помним тяхното раждате, беше интересно и вълнуващо, защото не всеки ден се раждат тризнаци и не всеки баща може да има тризнаци. Адмирации към таткото! А хората трябва да си дават сметка колко е трудно да се отгледат трима добри, умни и отговорни млади хора. Чест прави на семейството! Още по-интересното е, че тримата са си избрали различни пътища в живота и професии, с които искат да се занимават“. Това заяви Тодор Попов преди да им връчи наградите.

„Нашият подарък е отношение на уважение към вас, към това, което сте постигнали, и разбира се, с надежда, че от тук нататък ще направите всичко възможно вие самите, а и тези, които са ви отгледали и ви обичат, да се гордеят с вас.

Това са едни от най-безгрижните дни в живота, трудностите ви предстоят, но те не трябва да ви плашат. Човек си личи какъв е, когато срещне трудност, затова истински ви се радваме и се гордеем с вас“, каза още кметът.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички