Четвъртък, 03 Авг 2023
 
Други

Фотоизложба от фестивала на цветята „Пъстроцветна Пещера“ ще бъде показана утре

  04.05.2023 18:20             
Фотоизложба от фестивала на цветята „Пъстроцветна Пещера“ ще бъде показана утре

Фотоизложба от фестивала на цветята "Пъстроцветна Пещера" ще бъде показана утре, в навечерието на празника на град Пещера - Гергьовден. Автор на снимките е талантливият Драгомир Тетереков, който е запечатил на кадрите слънчевото настроение на участниците в програмата, лицата на зрителите на изпълненията и церемонията по награждаването на спечелилите конкурса за най-добре зацветен двор, организиран и финансиран от "Биовет" АД. Събитието се състоя на 22 април и събра цветарите и почитателите на хубава музика за втори пореден път на централния площад в Пещера.
 
С оглед на това, че времето е променливо в утрешния ден ще бъде решено дали изложбата ще е на открито под чинара пред сградата на общинска администрация или ще бъде разположена във фоайето на първия етаж, в зданието. Там с нея ще могат да се срещнат само гостите на тържествата насрочени за утре вечер на централния пл. "България". Ако е дъждовно ще можете да видите фотографиите по време на представянето на втората част на алманаха "Осемте хилядолетия на Пещерския край". Спомоществовател и издател на книгата е "Биовет" АД. Очаква се изданието да се срещне със своите читатели в навечерието на най-българския празник - 24 май.

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички