Спорт

Щафетата на ОУ „Христо Ботев“ спечели купа „Велинград“

  05.05.2023 11:19             
Щафетата на ОУ „Христо Ботев“ спечели купа „Велинград“

На стартa на общинската лекоатлетическа щафета за купа „Велинград“ застанаха по 24 момчета и момичета от четири общински училища.

Най-бързи се оказаха лекоатлетите на ОУ „Христо Ботев“. На 24-ти пост бе Мирослав от VII б, който закова съдийския хронометър на 6:08 мин. Само 2 секунди след него финишира щафетата на СУ“ Св. Св. Кирил и Методий „. Отборите на СУ „Методий Драгинов“ и на СУ „В. Левски“ заеха трето и четвърто място с времена съответно 6:16 мин и 6:25 мин.

След тригодишното прекъсване децата показаха, че имат силен спортен дух и се стремят към победата.

Грамоти и меденки имаше за всички участвали отбори, а фланелки – за класираните на първите три места. Преходната купа „Велинград“ , която през 2019-та година бе спечелена от СУ „Св Св Кирил и Методий“, вече до следващата щафета ще притежание на ОУ „Хр. Ботев“.

Наградите връчиха зам. – кметът на община Велинград Исмаил Моллов и началникът на отдел „Туризъм и реклама“ Цвета Спасова.

Благодарим за перфектната организация на екипа на РУ „Полиция“ – Велинград, медицинския екип, съдийската колегия и всички учители и деца, които се включиха и не допуснаха инциденти, както и за съдействието на МКБППМН-Велинград и на кафе-аперитив „Лотос“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички