Регионът

Фотоизложба “Пъстроцветна Пещера“ привлича погледите на минувачите.

  06.05.2023 14:56             
Фотоизложба “Пъстроцветна Пещера“ привлича погледите на минувачите.

ПЕЩЕРА. На днешния празник в родопския град светлина и много настроение изпраща към минувачите на площад "България" изложбата от фотографии "Пъстроцветна Пещера". Представянето ѝ бе предвидено за вчерашния ден, но времето се оказа неподходящо за експонирането ѝ на открито.

Така тя се озова във фоайето на първия етаж на Община Пещера и бе видяна само от официалните гости на тържествата посветени на Деня на храбростта и празник на Пещера.

Днес Гергьовското слънце позволи да бъде представена и около чинара пред административната сграда в общинския център и снимките ще останат там до довечера, ако времето го позволява.

Фотографиите са дело на Драгомир Тетереков и отразяват събитията от фестивала "Пъстроцветна Пещера", който се проведе съвместно между "Биовет" АД и Община Пещера. През следващата седмица те могат да бъдат видени във фоайето на Общината и ще останат там до 13 май.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички