Пазарджик

С открита приемна ОИЦ – Пазарджик ще отбележи Деня на Европа и Европейската година на уменията

  08.05.2023 07:18             
С открита приемна ОИЦ – Пазарджик ще отбележи Деня на Европа и Европейската година на уменията

На 9 май 2023 г., Областен информационен център – Пазарджик организира открита приемна по повод Деня на Европа и Европейската година на уменията 2023 г. Събитието ще се проведе на площад „Константин Величков“ от 11:00 до 12:00 часа, което е част от обща кампания за популяризиране работата на Мрежата от ОИЦ, с акцент върху експертната функция на екипите в центровете.

Целта на откритата приемна е експертите от ОИЦ – Пазарджик да предоставят актуална информация по Европейските фондове за споделено управление 2021-2027 г. В информационния ден ще се включат и експерти от община Пазарджик, които работят по проект „По-чист въздух за Пазарджик“, по който ще могат да се сменят безплатно отоплителни уреди (печки, котли, камини) на дърва и въглища, с нови екологични отоплителни устройства (климатик, термопомпа и устройства изгарящи пелети) на кандидати, чиито имот е разположен в регулационните граници на населените места в община Пазарджик. Акцент ще бъде поставен и върху проект „Родители в заетост“, която осигурява по-добър баланс между професионалния и лични живот на родителите чрез осигуряване на безплатна детегледачка, както и услуги за улесняване достъпа до заетост.

Събитието е насочено към потенциални бенефициенти по програмите (общини, фирми, НПО, академична общност, работодателски и обучителни организации и др.), настоящи бенефициенти, широка общественост, младежи, медии и др.

ОИЦ – Пазарджик  е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските фондове в България провежда национална кампания за единадесета поредна година. Функционирането на Мрежата от ОИЦ се финансира от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички