Спорт

Тодор Попов: Търсим чужд треньор за Хебър

  09.05.2023 07:40             
Тодор Попов: Търсим чужд треньор за Хебър

 „В момента няма български специалист, който да може да отговори на изискванията ни за старши треньор на ВК "Хебър". Това заяви кметът на Пазарджик Тодор попов пред колегите от "Тема спорт". И пояснява, че двамата най-конвертируеми български треньори зад граница Пламен Константинов и Радостин Стойчев са отклонили поканата на волейболния вицешампион Хебър след раздялата с Камило Плачи. 

“Спортът е резултативна дейност и това беше причината да се разделим с италианеца", казва Попов. "Запазвам най-добри чувства към него, дори станахме приятели. Основната цел не беше изпълнена – шампионската титла и затова взехме това решение. Не мога да приема, че с тези състезатели не можахме да вземем титлата. Загубихме от отбор, който е с класи под нашия, което за мен е недопоустимо... Вдигаме още нивото, като ще вземем треньор с шампионски манталитет. Такъв, какъвто е с богата визитка и пристига със спечелени титли в кариерата си. Това ще е човек, който може да отговори на амбициите на нашия клуб“, завършва градоначалникът.

Различни имена се спрягаха за поста, включително и това на Мартин Стоев. Вече се коментира, че по всяка вероятност новият наставник на "тигрите" ще е отново италианец. До пристигането на старши-треньора на вицешампионите селекцията на клуба ще бъде замразена.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички