Пазарджик Спорт

Във Велинград спортуваха забавно за Световния ден на предизвикателството

  15.05.2023 10:35             
Във Велинград спортуваха забавно за Световния ден на предизвикателството

Площад „Н. Гяуров“ се изпълни с усмивки, весело настроение и забавни игри, които имаха за цел да покажат колко е лесно да се спортува в Деня на предизвикателството. Всички присъстващи бяха предизвикани от аниматорите на ПГИТ „Ал. Константинов“ и G-team animation да се впуснат в игрите. Естествено имаше и много награди, които бяха изтеглени чрез томбола. Те бяха осигурени от БФСВ, МКБППМН и община Велинград.
На сцената се изявиха и малките таланти на школите в ЦПЛР-ОДК, КСТ“ Импулс Велинград – 2002″, ВГ „Караоке“ и ДЮВИШ „Звънче“, които не пропуснаха да се включат и в надпреварите. Танцовата двойка Сюлейман Хаджиев и Еми Джуракова раздвижиха първи публиката.
Прозвучаха двата саксофонни дуета Никола Драва/Васил Гълев и Владимир Кривошийски/Христо Христозов. Флейтистката Ивелина Кафеджиева и кларинетистът Иван Цимпарев също показаха музикантските си умения. С „Без радио не мога“ се представи прекрасното трио Лилия, Цвети и Дея. 6-годишната Александра и талантливата Андреа Димитрова изпяха своите песни и и също получиха много аплодисменти от публиката. Алис и Рая поставиха последен щрих със своя каубойски танц.
(Зн)

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички